Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vägen hem från sjukhus

var tog jag vägen?

jag blev sjuk
inlagd
undersökt
undersökt
undersökt
varje liten centimeter av min kropp
beskriven i journaler
stucken
medicinerad
bedövad
inte bedövad
nersövd
opererad
sydd
medicinerad
undersökt
journaler

och så hem igen

övergreppen
undersökningar, mot min vilja,
händer mot min kropp
i min kropp
jag säger 'nej'
de säger 'tyst'
jag är sjuk
kan inte slåss
ligger stilla
de begår brott
mot mig

nu
vid liv, inte frisk men utom fara
är ett vrak
10 kilo minus
ledsen in i benmärgen
så mycket mardrömmar
det går inte över
minnena
jag hatar minnena
övergrepp
som inte räknas
läkare
ofelbara
förstör mig
allt är kaos






Fri vers av cohen
Läst 450 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-11 23:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cohen
cohen