Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sigill.


Jag ler där jag korsar fält
av grodd, när jag viskar
mitt jag i det jag ser

Hur jag darrar aldrig så
lite på hand där jag
varsamt böjer mig ner

Under benen känns konturer
igen doften av födelse
och död

Mitt inre är öppet av virvlande
vind jag fylld av vilja
av glöd

Min dag att börja att
färdas vid att
leva och sjunga ut

Den dagen jag slutar att
älska mig själv är den
dagen livet
tar slut.





Fri vers (Fri form) av Yrre VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-06-12 09:14



Bookmark and Share


  Ulf D VIP
Mycket vacker promenad, tack för att vi följa med.
2010-06-12

  Christine Sabel
Jag bokmärker och skriver ut den, så jag läsa den lite då och då
2010-06-12

  Christine Sabel
Så oerhört vackert, läste den högt för mig själv, tack
2010-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP