Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

170. Vi är bjudna till bröllop




Allt ljus är koncentrerat i solen
Solen målar nya färger
varje morgon
Gud är ljus
och Guds väsen är kärkek

En strimma av Guds kärlek
faller in i människans själ
för att vi ska kunna gå i uppfyllelse
som människa

En uppfyllelse
där dagen börjar i kraft
och slutar i en månskensträdgård
Där allt är rogivande vackert
Där det luktar varm jord
nyslaget gräs och rabarberblast

I trädgården sker ett dunkelt
och eggande möte
Gud har lagt ner en längtan till bön
i vårt bröst
Tiden är Guds gång genom världen
och vi är bjudna
till Lammets bröllopsfest




Fri vers av Maria T
Läst 423 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-06-12 17:18



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Underbart vacker
2010-07-01

  Christine Sabel
Jag ser underbara färger och doftar de skönaste dofter när jag läser din dikt!
2010-06-14

  Gunilla VIP
Vackert!
2010-06-14

  rebecca d
Tiden är Guds gång genom världen
och vi är bjudna
till Lammets bröllopsfest

härligt!
2010-06-12

  Anna*
Fint och alla får kläder med när de accepterar inbjudan ... DET är stort
2010-06-12

  Noomi Henning
fint skrivet :)
2010-06-12

  Bibbi VIP
"Gud har lagt ner en längtan till bön
i vårt bröst"

Underbart att det är så samt att vi är bjudna till bröllopsfest.
2010-06-12

  aol
så trösterik text
2010-06-12

  Larz Gustafsson VIP
Emellertid kommer bara de in som uppfyller klädkoden.
2010-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T