Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur tänker Ni?!


Hatar

Vidriga svin
som vältrar sig i skitiga pölar av självömkan
du äcklar mig
Det stinker där du går
allt du rör vid blir till skit
Ingen vill ha dig nu ingen vill ta i dig
Ingen sympati skall du få
Du är ingenting för oss längre
valet är gjort
känner ingenting annat en avsky
vi föraktar dig alla

Du går ensam ditt öde till mötes


Valet är gjort...

Din familj
Dina vänner
Din älskade...

Spottar på din grav




Fri vers av hilja
Läst 393 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-12 21:46



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
kraftfull
2012-08-02

  wiicca
STARK
2010-10-15
  > Nästa text
< Föregående

hilja
hilja