Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

med ryggen mot världen

när kvällen är som vackrast
är tomheten som störst
jag vänder fönstret ryggen
så slipper jag se ut

den ljusa sommarnatten
må spårlöst gå förbi
i täckets trösterika gömma
jag sjunker ner i sömn

det hörs ej skratt från vänner
ej heller ljuv musik
nu blundar jag och sover
låt dagen snart ta slut




Fri vers av Trädflickan
Läst 456 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-06-12 21:51



Bookmark and Share


  arja savela
Jag håller med Johanni och känner igen mig själv i dikten.
Bra skrivet....
2010-06-15

    johanni
Hårda berörande ord om jobb,stress,ekonomi och på något vis utanförskap på grund av dettA
2010-06-13

  Vildkärlek
jättetragiskt fin
2010-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Trädflickan
Trädflickan