Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fägring



En skreva i


b
l
o
m



Klipphård


v
ä
n
t
a
n

p
å


väta

 

 

 

 









Fri vers av Elaine.S VIP
Läst 727 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2010-06-29 10:36



Bookmark and Share


  danne //
Mycket finurligt konstruktion
Gillar den
2018-07-28

  Larz Gustafsson VIP
Vågar jag tänka denna tanke till slut...
Uh oh...
För sent...
2010-07-06

  Peter Matsa
Gillar dessa rader. Bara så.
2010-07-01

  Catharina Edin VIP
Klipphård väntan på väta - riktigt fin formulering.
2010-06-29

  Måna N. Berger
Här lyser den orubbliga livskraften fram ur klippans, och även grafiskt ur textens, form.
2010-06-29

  Fredrik P. VIP
kul form och tanke
för väta och torka
i sommarblom
2010-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP