Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minns du doften?

Minns du doften av syren och den mjuka gräsmattan..
Minns du lek och bus i sommarvädret..

Spring i benen, glass och bad..
Din bror och syster samt morfar och jag..

Minns du hjärtat..

Jag saknar dig så
Älskar dig
/Mamma




Fri vers av Näckrosen
Läst 371 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-06-13 10:04



Bookmark and Share


  Anna*
Att inte få se, krama, vara nära är så oerhört smärtsamt. Mycket känslor. Berör.
2010-08-04

  Maiah VIP
Underbara minnen, håll de levande i hjärtat...det hjälper i sorgen, kram maiah
2010-06-14

  Näckrosen
så sant ... det är en stor sorg
2010-06-14

  Quasimodo
En stor sorg i doftande och varma minnesbilder.
2010-06-13

  peter markurth
bra
2010-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Näckrosen
Näckrosen