Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skönhetsfång

 


smeksam min tanke
när din vind genomtränger
allt som skuggor ville dölja

berusande min blick,
skönhetsfång
ditt leendes bländande magik

gnistrande lyckotår längs min kind
dofter av liv,
modet att känna

din trofasta mantel
omfamnar tvivels tomrum
fyller med så mycket mer
som inte ens drömmar vågade lova

en viskning i natten
kristaller från sanningsläppar

stannar mig kvar

fulländad




Fri vers av devilsangel
Läst 918 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-06-13 11:34



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Förtjusande
2010-07-04

  Michaela Dutius
Poesi när den är som bäst
2010-06-24

  sulimaa
Du skriver så vackert så jag ryser...av välbehag...lycka och kärlek..
2010-06-16

  Lars Hedlin
VAckra rader :)
2010-06-14

    Elinora
Så underbart fin. Så vacker, min älskade själa syster
2010-06-14

  Michaela Dutius
"när din vind genomtränger
allt som skuggor ville dölja"

Startar så vackert med denna beskrivning av ett möte och fortsätter drömskt och ändå mitt i verkligheten.
En pärla!
2010-06-13

  PPQ
gillar ditt sätt att handskas med orden
2010-06-13
  > Nästa text
< Föregående

devilsangel
devilsangel