Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmar om frihet

Jag ser dig
Bland de skrattande barnen
bland de fattiga
som överlever varje dag
bland elevernas ansikten

Jag ser dig i varje gatubarn
som jobbar för att hjälpa sina små syskon
barnen som sover på gatan
bland de gamla som minns sin barndom
och berättar kärlekshistorier.

Jag ser dig bland dem
Som pratar om framtid,
om rättigheter, om kärlek.
bland alla de som kämpar
för frihet, för ett bättre samhälle.

Du är i mina drömmar
om en bättre värld
Du har min kärlek
Jag har din kamp
och när jag vaknar
önskar jag rättvis och frihet
en dag full av kärlek och fred.

Jag ser dig bland allt som är frihet.




Fri vers av Sofia Sanchez
Läst 380 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-06-14 11:56



Bookmark and Share


  Sofia Sanchez
Tack så mycket!
2014-09-30

  S.A.I. Steve Lando VIP
Mycket fint och väl anfört
2014-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Sofia Sanchez
Sofia Sanchez