Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Text på engelska om..förr?


Hello my little sob fest

Hello my little sob fest, my teeny-weeny emo Lolita
have you been cutting sore arms and heart?
I'ts so long since we last met, senorita
I don't know where to start

I left you in a cellar, such a long time ago
and covered up your wrists and legs
My teeny-weeny emo girl who never grow
I kinda missed your hate-filled kegs

I guess I'm old and partly sane
I guess you'd think me terribly lame
I didn't enjoy that part in my life
I didn't want that particular strife

But anyway, hello little dark-clad babe
frowning upon the universe
terrified what I've been made
Wondering who it is you must curse

I won't stay for long -
just to see how you are
I know I turned out wrong
teeny weeny Lolita star




Fri vers av FruPlacebo
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-14 12:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FruPlacebo