Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hoppet finns kvar även när jag bara ser dig i mina drömmar


Glittrande skugga

Du glittrande skugga över mig står
en skymt av ditt ansikte kanske jag får..

Du varma känsla som jag vill krama
men famnar en tomhet som börjar att klarna..

En fantasi, en dröm av overklighet är allt att kalla min verklighet.

Du glittrande skugga som smekte mitt hår..

Jag blundar nu hårdare och drömmer mig bort, en fantasi av dig glittrar ju så fasligt kort..
Håll i min hand nu mitt hjärtebarn, så kanske jag kan känna ett värmande tag.

älskar dig
Mamma






Fri vers av Näckrosen
Läst 475 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-06-14 16:43



Bookmark and Share


  Anna*
Berör. Djupt.
2010-08-04

  Nina Nightwish
Så fint.. En sårad längtan lyser i textens rader..
2010-08-01

  Larz Gustafsson VIP
En innerlig dikt.
2010-06-16

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Mycket vackra rader. =)
2010-06-16

  Maiah VIP
mycket känslor....
2010-06-14

    ej medlem längre
Väldigt fint!
2010-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Näckrosen
Näckrosen