Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ingenting vara förevigt

försöker att nå toppen
eller åtminstone
stanna kvar där jag är

men golvet bara rasar
och glasen går i bitar

bara jag rör mig
slås allt i spillror

och jag vet
att jag är inte ensam
det finns ju till och med de som har det värre

men vad gör det
när tårarna faller

vad gör det när livet
hänger på smala trådar

och hotar att
falla
totalt
och hänsynslöst




Fri vers av vemod
Läst 401 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-14 22:00



Bookmark and Share


  julia.s
åh, så himla fint och skört. kram.
2010-06-28
  > Nästa text
< Föregående

vemod

Mina favoriter
flygplansnatt
rosa moln