Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

försommar

och efter en text av vackert vemod

följer en
av rasande ilska


för jag förstår inte
hur
du

kan klaga
och klaga

utan att ens fråga hur jag mår

när du vet att jag har det värre


det kanske låter hemskt
att säga så

men vad fan

sanningen
är inte vacker att se på

du lindar dina egna band
runt dig själv

och tycker synd
om dig


visst
gör det om du känner för det

men vänta dig för fan ingen
medkänsla från mig




Fri vers av vemod
Läst 360 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-14 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vemod

Mina favoriter
flygplansnatt
rosa moln