Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kommentera gärna.


Hösthaiku

höstvindar sliter

löv från träd och liv från mig

frusna läppar ler




Bunden vers (Haiku) av BaraOrd
Läst 1105 gånger
Publicerad 2005-11-15 09:06



Bookmark and Share


  JamesDean VIP
alldeles underbar! bara måste bokmärkas! =)
2007-05-14

    Florence
Sympatiskt att du ler trots höstvinden. Eller är det kanske någon annan, elakt lagd, som ler åt din belägenhet? Den verkar ju svårhanterlig.
Men sliter vinden verkligen liv från dig?
Löven faller också för en svag vind. En våldsam vind bryter av hela grenar, takpannor mm.
Vill du få fram en kontrast mellan häftig vind och fruset leende? I så fall vore det en idé att koncentrera sig på detta. Annars verkar det inte riktigt att hänga ihop, och på tre rader blir detta inte tillfredsställande.
2005-11-16
  > Nästa text
< Föregående

BaraOrd