Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett avtryck





Ett ögonblick av din lycka,
ett silkestunt skimmer

Du vågar klä av dig, visar stolt
hela din existens

Jag tyder horoskop
bland dina leverfläckar

letar hemligheter om ett annat liv,
som aldrig varit mitt

stående naken, skriker du rätt i mitt ansikte
vattnar världen, med mina tårar
Knyter näven, slår mig på käften
och drar fingrarna genom mitt hår

Du viskar löften om kärlek
om ångest och svek

dina ord är nog, för att förgöra en värld.




Fri vers av Jazz Baronen
Läst 472 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-06-15 02:43



Bookmark and Share


    tehdog
Jag tyder horoskop//bland dina leverfläckar

- bang.
2010-06-16

  leika
"vattnar världen med mina tårar"
underbart.
2010-06-15

  Mikaela P
Ah. Jag blir galen. Så vacker! Så rak och ärlig. Den är helt underbar. Jag blev alldeles mållös.
2010-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Jazz Baronen
Jazz Baronen