Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

efter att ha sett REQUIEM blir inget mer sig likt........




STRÅLANDE AMANDA

jag studerar kyrktakets målningar

plötsligt hörs en vacker sång. Stefan sjunger solo KYRIE ELESION.

med en sådan början.............................

ni har en sällsynt förmåga

att tränga igenom mina skal

processen pågår än

T A C K

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 1731 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2010-06-15 15:50



Bookmark and Share


  aol
saknar dej en sann fin vän
2011-12-18

  aol
tack för att du delar med dig vännen
2011-04-20

  Pauline Pousár
Du lämnade orden kvar för oss att läsa. Att styrka oss när det är svårt. Tack för det.

Jorden är en dröm fattigare.
2010-08-23

  Annie b'larsson VIP
I min sorg går jag till din sida, Ulla...jag går hit och gråter ut för jag vet inte vart jag skall ta vägen...allt känns så tomt och jag saknar dig så mycket. Ifall det inte går, tja...då får du nog helt enkelt komma tillbaka...jag ser ingen annan lösning...
2010-08-22

  stella
Vila i frid Ulla.
2010-08-21

  Gunilla Rentzing
Kära Ulla TACK!

Din innerligt varma
vår stora poetväns röst
har ikväll tystnat
för gott
I alla ord i alla rader
i tusen och tusen dikter
har du gett en röst åt livet
i det starka
i det sköra
Vi tackar dig djupt
för din gåva
som för evigt
lämnats kvar
till oss på jorden

Gunilla Rentzing
2010-08-20

    sunnanvind
Fina du...sov så gott...!
2010-08-20

  Yrre VIP
Vackraste, sov gott.
2010-08-20

    sunnanvind
Saknar dig här min vän! Sänder dig tulpander i fångvis! Din vän Sunnan
2010-07-25

  Anna*
Musik har en sällsam förmåga att leta sig in bakom alla våra murar och komma åt att läka våra sår. Din text gör mig glad och hoppfull ♥
2010-06-18

  Arja Söderfeldt
En känsla förmedlas fint i din dikt. Eller är det en dörr?
2010-06-17

  Karl-Bo Lundstedt VIP
Helt underbart
gör mig glad
och hoppfull...

applåder

kb
2010-06-17

  Regular
Låter härligt!
2010-06-15

  Annie b'larsson VIP
Jag gläds med dig!
2010-06-15

  Sara Boström
En text som förmedlar en stor upplevelse.
2010-06-15

  Bibbi VIP
Tack för att Du delar detta så underbara!

Massor av kramar!//Bibbi
2010-06-15

  Eaglemountains VIP
Jag vet vad DU menar - jag har sjungit i kyrkokör och även varit med där detta stycke spelats upp, med solo .... jo processen pågår - alltid - och KYRIE ELEISON betyder Herre, förbarma Dig ..... Det är så mäktigt att lyssna till .....

http://www.youtube.com/watch?v=8Xq22Uxb8Ck&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=KVgAYuCKD6I&feature=PlayList&p=2C0297E9219E2FB8&playnext_from=PL&playnext=1&index=19

och Requiem betyder mässa, att mässa för en dröm .....

http://www.youtube.com/watch?v=Zi8vJ_lMxQI&feature=related

Tack för denna påminnelse .....

2010-06-15
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP