Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En ny förälskelse att vurma över och att andlöst hålla i min hand


Hjärtat mitt



Så du är min nya Du
Fy vad sällan man anar det som komma skall och Dig,
Dig skymtade jag inte ens trots att Du så oförsiktigt
och väl synlig för alla
dansade vid horisonten
Med långa blickar och den där midjan
Som om jag borde ha fattat

Och att formulera känslor är svårt
för jag kan ärligt talat inte riktigt
införliva tanken på Dig i
mitt medvetande
Samtidigt som Din plats är given och självklar

Hur kunde jag känna något annat
för Ditt absolut unika sätt att

kyssa mig på kinden och röra mig

Jag vet inte hur man visar någon
men jag vill att Du ska visa mig
och att jag ska få kunna vara
någon

Annan
Annorlunda
Inte så
Barnslig
Inte tappa
Orden
På det här pinsamma sättet men det är ju som jag sa
att jag inte kan dölja kroppsspråket blickarna rodnaden stamningen sanningen verkligheten som den faktiskt är när det kommer till Dig.




Fri vers (Fri form) av Delethee
Läst 501 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-16 01:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Delethee