Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våra minnen

Jag saknar dig.
Det gör jag
Helt ärligt.

Men det värker
Fortfarande.
Värken efter ditt
Svek går inte
Att få bort ur
Mitt hjärta.

Jag läste något
Du skrev en gång.
Och sen grät jag.

Jag önskar att du
Hade kommit ihåg
Det jag nyss läste.
Den dagen du sa
Att jag inte visste
Vad jag pratade om.

Du var min bästa vän.
Den enda vän jag litade
Till på hundra procent.

Nu finns du inte
Mer i mitt liv.

Jag lever på våra
Minnen.




Fri vers av E.Wernram
Läst 228 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-17 11:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

E.Wernram
E.Wernram