Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Röd Etikett.


poträtterad som en nyöppnad flaska vin
sippad, sörplad men ej drucken

fingerstucken av bättre anlag
just för att det svarta på botten
nalkas, speglas, blänker och skräcker av

alla läppar mot ens öppning




Fri vers (Fri form) av Skosnöret
Läst 370 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-17 22:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skosnöret
Skosnöret