Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snårigt

vi har diskuterat hela dagen
det framkommer vissa tysta steg
som inte har med trädgården att göra
men med asfalt
det är som grus
grus görs av tid
är det tid som saknas oss?




Fri vers av mezelis
Läst 551 gånger
Publicerad 2005-11-15 13:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mezelis