Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag lägger mig

Jag lägger mig
Gud

Jag lägger upp ett läge för dig

att smörja sår med helig frälsning
och ta makten över mitt liv

så att jag


kan slippa.






Fri vers av Mahogny
Läst 344 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-17 23:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mahogny