Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I nanosekunden mellan nu och då...

...vill jag slå mig ner och komma till ro.

 

Här finns ingenting som stör

ingenting som vill bli gjort

Här ryms både nu och då och hela härligheten

i evigheten

 

Tack Gud för vilan i tomrummet

för stillheten och friden

 

långt bort ifrån alla glupande hungriga

djupa gapande

svarta hål

 

Tack för tystnaden som håller andan

och väntar in

nästa nu

och nästa

i nanosekunden mellan

nu

och då




Fri vers av Sommarnattsljus
Läst 302 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-18 09:52



Bookmark and Share


  Anna*
Gillar den tanken :-)
2010-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Sommarnattsljus
Sommarnattsljus