Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet

Jag vet

att i tystnaden bor friden

 

Jag vet

 

att kämpandet

och glädjen

och striden

 

är en villfarelse blott

 

Men det är härligt att verka

Att slita och låta musklerna värka ut

allt gammalt slam

som samlats genom åren

i spåren

av såren som skapats i striden med tiden

 

som skapats med tiden

i striden

om lycka mot sorg

och trams och flams

och en himla massa andra onödvändigheter

 

Dumheter!

Jag säger bara det (så har jag ingenting sagt).

Dumheter!

Onödvändigheter!

Men ack så kul

det är

ändå

Att leva!




Fri vers av Sommarnattsljus
Läst 269 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-18 10:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sommarnattsljus
Sommarnattsljus