Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en vän

En vän , En vän ska vara någon som håller dig om ryggen
Inte den som sticker in kniven djupare .
En vän , En vän ska vara personen du kan berätta allt för
En vän ska kunna respektera saker & ting

En vän ska vara många olika saker , men jag har upptäckt att vi äro bara människor , ett sådant ansvar verkar vara för mkt för vissa människor att ha!




Fri vers av monochromatic
Läst 242 gånger
Publicerad 2010-06-18 13:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

monochromatic