Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bara du och jag

ingen vet vad du gjorde
inget vet vart du gick
inget vet vad du hörde
ingen vet vad du kände
ingen vet var du är
utom jag




Fri vers av Pär Mosse
Läst 203 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-18 20:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pär Mosse