Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sjutton hemlösa stavelser


stackare på rad
ser inte ett enda barr

myror saknar hem




Bunden vers (Haiku) av korpfjäder
Läst 346 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-06-18 23:17



Bookmark and Share


  Caprice! VIP
Vem dammsög skogen
utan hänsyn till myran -
svårt knoga barrlöst...

Tack för kvällens tvetydiga leende!
2010-06-26

  Gunnel André VIP
Jag blir full i skratt av denna i sig sorgliga dubbeltydighet.
2010-06-23

  halmstrå
då får dom väl bygga med något annat än barr då...
kartonger kanske?
2010-06-22
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder