Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pappas flicka

När jag gnydde av smärta

Smekte du mig sakta över håret

viskade flåsande



"Pappas flicka, pappas lilla flicka"




Fri vers (Fri form) av Spir@
Läst 665 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2010-06-18 23:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Här finns kraft i dessa rader som även döljer något riktigt otäckt.
2010-07-14

  Bibbi VIP
Starkt och skönt.
2010-07-06

    ej medlem längre
brännhet
2010-06-19

  Anders Nordlander VIP
jag gråter...
2010-06-19

  Smörblomma
Huu, man ryser. Ett utsatt barn, vad kan vara värre.
2010-06-19

  Redeemer
Det räcker med 4 korta rader för att skapa något mycket starkt!!!

Kommer att tänka på min egen text "Förnedringens barn" som finns på min sida.

Applåder från mig!
2010-06-19

  *Camilla*
Har inga ord som inte grundar sig i ilska och smärta när jag läser den här. Starka rader

-Camilla
2010-06-19

  © anakreon VIP
Du formulerar bakgrunden till min text
"Mörda dem, avrätta dem eller snöp dem"
Läs den gärna.
Calle
2010-06-19

  Nina Nightwish
Fyy, ett barn tyr sig ju till den som tröstar, även om smärtan är tillfogad av densamme... Starkt..
2010-06-19

  sellout
starkt text. det känns.
2010-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Spir@
Spir@