Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksdravel

Att andas imma på blanka fönster
tidig morgon i april
skriva namn med fingertopparna
rita hjärtan och
tända ytterligare en cigarett för att
hålla natten kvar

Att måla hela världen mot en ryggtavla
då solen ännu inte stigit upp
dela en flaska vin mellan lakanen
blanda drömmar med
skratt och låtsas för en sekund att
himlen är något annat än grå

Vi kommer hem för sena nätter
dansar på balkonger
låter bli att hålla takten
springer hellre ifrån då
livet känns för trångt
flyr tvivel in i lyckan och
kysser kärleken på kinden

Och kärlek var aldrig
att vara bundna till varandra
kärlek är bara löftet
om att vara fria tillsammans




Fri vers av tova nilsson
Läst 408 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-06-29 03:08



Bookmark and Share


    sårosa
Och kärlek var aldrig
att vara bundna till varandra
kärlek är bara löftet
om att vara fria tillsammans


å Tova!
2010-09-17
  > Nästa text
< Föregående

tova nilsson
tova nilsson