Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(nattdjur rädda för mörker utan ljus)

var berädd
på att stegen du tycks höra
lyckas hitta dig till slut

för de händer som letar
efter vita ögon
i svarta lufthav
hittar
under snötäckta ögonlock
levande döda drömmar




Fri vers av fröken a.
Läst 267 gånger
Publicerad 2010-06-21 20:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fröken a.
fröken a.