Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stiltje

Orden fladdrade där
i gomseglet

innan jag svalde dem igen

ord som förändrat,
övertygat

och blåst liv i din förbannelse





Fri vers av Agnes
Läst 807 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2010-06-21 21:11



Bookmark and Share


  Karl-Bo Lundstedt VIP
kom att tänka på vad en vis man sa en gång...
ett milt svar, stillar vreden....
Men det du säger här ligger på samma hyllplan, högt...
Där ska "visa" ord ligga, så vi får sträcka oss på tå
för att nå dem, för den som vill...ingen reklamjingel i världen
slår såna här sanningar..
Applåder o Bo-märke

kb
2010-07-15

    Noomi
bara gillade den..
2010-07-12

    vindruvan
detta var det första alster jag hamna på, o vilka ord.

gillar liknelsen, som bygger upp en känsla, en smak..
om hur det kunde vara, eller varit.
2010-06-30

  aol
då var det lika bra du svalde dom, bra skriftat,
2010-06-21

  aol
då var det lika bra du svalde dom, bra skriftat,
2010-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Agnes
Agnes