Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till min bror !




Tankar om dig

River upp gamla minnen
Sliter upp gamla sår
Påverkar alla mina sinnen
Minns det som det vore igår

Låt oss låtsas att det inte gått någon tid alls
Att senast jag såg dig var alldeles nyss
Att minnet inte fanns, av dig alldeles kall
Och att det är ditt skratt jag hör när det är alldeles tyst

Låt oss låtsas att solen är ditt leende och stjärnorna ditt skratt
Att månen är du som lyser upp min väg när det är natt
Att du finns med mig annat än under sömn
Att du finns vid min sida, mer än en dröm

Att jag får hålla din hand när livet känns tungt
Och hålla om dig tills allt känns åter igen lugnt
I mitt hjärta stannar du dock för all framtid
Min själ, min broder, vila i frid




Fri vers (Fri form) av Aeonis
Läst 668 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-21 22:15



Bookmark and Share


    Miss Johansson
fint skrivet!
2010-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Aeonis
Aeonis