Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

höghus

minns du hur vi föll
där över lakanen
i ditt rum på tredje
våningen i ditt hus
hur vi dansade ikapp
till rytmerna av våra
kroppar som möttes
hur du tände varje
liten stjärna på min
hud och tvinnade in
dina läppar mot min
hals där fukten har
bosatt sig tätt intill
pulsen som stampar
i takt när du lyfter mig
mot kaklet och låter
dopparna vandra i
stigar över mage, lår
på upptäcktsfärd som
i du och jag och resten
av världen

minns du hur du lät
orden rulla över din
tunga in i min mun
en, två, tre och du lät
de bada i skrattropen
på min kind tills de
svämmade över i
rodnader under huden
så där som sockervadd
på tivoli om sommaren

hur du lät mig andas
din atmosfär och bad till
gud att jag skulle förlora
mig i natt och jag tror
miste allt inte minst
förståndet där i dina
händer under det porlande
vattnet som en rysning
i trafik över dina skuldror
där min tunga letar
vattenpärlor att placera
mot dina öron så du
inte kan höra hur varje
liten vrå av mig önskar
att du blev the soundtrack
of my life








Fri vers (Fri form) av Qiwi
Läst 340 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-22 01:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Qiwi
Qiwi