Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
senryu i dubbelformat


nån sorts snabeltal



man lät mig förstå
myggornas surr vid tjärnen

tjänar ett enda


syfte - att bli fler
för att mer blod må flyta

i förskingringen





Bunden vers (Haiku) av halmstrå
Läst 734 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-06-22 09:05



Bookmark and Share


  Nanna X
har aldrig funderat över myggor som förskingrade förut, intressant tanke. skönt hopp mellan första och andra senryun!
2010-06-22

  korpfjäder
och du har varit ute vid fäbodarna ser jag.
2010-06-22
  > Nästa text
< Föregående

halmstrå
halmstrå