Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sittandes på marken (nästan ingen ser)

 

Mannen drar varje sträng

Spänner den, virar den

runt cittrans knoppar


Som en spindel skjuter ut sina trådar

genom luften

är klangen genomskinlig


Som en tallkotte när den faller




Fri vers av Daniel_78 VIP
Läst 784 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-06-22 22:53



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
- gillar ju den där tallkotten!
2010-06-23

  noname_realmind
Den här var väldigt spännande, som att det döljer sig massor mellan raderna... Snyggt!
2010-06-23

  lodjuret/seglare VIP
Nu föredrar ju jag grankottar eller igelkottar, men strängt taget är naturupplevelsen som ren musik, vilket jag stavar 'Fiol'.
2010-06-23

  Ingela Svenson VIP
GAv en vacker klang!
2010-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP