Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förklaring till titeln: Har ingen, den bara blev så. Förlaring till texten: Har ingen, jag är allmänt konstig i natt och vet inte vad jag tänker med.


ÄT MIG - jag bryr mig inte längre

Raklånga armar,
rakt fram

Stirrar utan att se.
Mina fingrars existens är bortglömd.

Biter på naglarna,
En dag ska dem också försvinna.

*
Jag är rädd för mörkret,
men älskar det för intensivt för att
kunna lämna det.

Min mor kallar mig dramatisk,
min psykolog säger att jag är deprimerad,
min psykiatriker höjer min dos antidepressiva.


*

Mina lår är feta,
jag vill skära bort dem.

Bitmärkena på mina armar,
försvinner aldrig.
Jag har vässat mina tänder.

*

Jag rökte cannabis en gång.
I Frankrike.
En vacker ung man bjöd mig.
Allting snurrade och jag såg min döda barndomsvän.
Jag mådde bra.

Tills jag började kräkas.
Fast det kunde förstås ha berott på alkoholen som konsumerats tidigare.

*

Självdestruktiviteten,
Ana,
ÄS UNS,
Är mina bästa vänner.

*

Jag dansar alltid nykter.

...

Jag dansar inte särskilt ofta på fester.

*

”Hur är din, sexuella lust?”
Frågade psykiatrikern.

Jag lade huvudet på sned,
”vad tror du?
Jag skulle kunna knulla dig hela natten.”

Jag älskar att få folk att känna sig,
obekväma.

*

Det är inget fel på mig,
vad än
mina föräldrar,
min psykolog,
min läkare
och
min psykiatriker
säger.

Rösterna i mitt huvud är en
ledande majoritet,
och dem säger
att jag är
fullt normal.




Fri vers (Fri form) av Suicide
Läst 962 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2010-06-23 00:11



Bookmark and Share


    Molidae
Jag är mållös.
Gud så bra.
Bokmärks.
2010-09-26

  C.Wieske
Usch vad grym du är!
2010-07-03

  frostblomma
"Jag är rädd för mörkret,
men älskar det för intensivt för att
kunna lämna det."

Så bra.
Så otroligt bra.
2010-06-26

  stella
Modern variation av All of me, tolkad magnifikt av Billie Holiday.
2010-06-23

  Citrusblomma
mkt bra :D hatar att sexlusten försvinner :O jag har blivit helt assexuell :/ verkar inte gå så bra att kicka igång igen XD fett skön XD
2010-06-23

  EllaMy
Jag gillar dig,
och jag gillar din text.
2010-06-23

  Anna Bondesson
mycket bra text!
2010-06-23

  lycksele
Det är en (h)ärlig text.
Det märks att det är inte en genomtänkt och välplanerad skapelse. Det är något som ofta kan bli mycket bättre och levande. Det är en text som flyter fram - Go With The Flow!
Ger känslan av en halvfull poet som får till det på ett autentiskt vis. De tankar och bekymmer som är aktuella dyker genast fram utan att något lock lagts på i förväg.
2010-06-23

  Staffan Welroos VIP
jättebra fångat. bokmärker denna1
2010-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Suicide