Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

korkad!!!

Jag skulle vilja fråga vart dina hjärnceller har tagit vägen...
(du tycks nämligen ha tappat några)

Jag skulle vilja fråga vad du tänker med...
(men det svaret känna alltför uppenbart)

Jag skulle vilja tro att du bara inte vet bättre...
(men det vore alltför naivt)

Så det är bara att inse faktum...

Du är helt enkelt bara korkad!




Fri vers av Vingklippt Ängel
Läst 306 gånger
Publicerad 2010-06-23 04:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vingklippt Ängel
Vingklippt Ängel