Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

krackelering




Att sakta tina inifrån,
av känslor och av hopp

att försiktigt ta ner bitar,
av en inre värld

att inse,
vem man varit

drömmer,
om vem man ska bli

Är ett jobb,
en evighet

Må lyckan,
stå mig bi




Fri vers av Kåda
Läst 330 gånger
Publicerad 2010-06-23 23:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kåda