Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bara ord


Lycka?

Du gav mig lite lycka
i några dar
varför fick då lyckan
inte stanna kvar?

Du gjorde mig glad
när du mot mig log
Varför ifrån mig
ditt leende du tog?

Du fick mig att tro
på kärleken igen
varför vill du åter
krossa den sen.

Du gjorde så jag
kunde skratta och le
Jag hade så mycket
kärlek att ge.

Du fick mig att tro
att du tyckte om mig
Men sen var jag plötsligt
ingenting för dig.

Den som du var
kramades hårt
Varför har du gjort vårt
avsked så svårt.





Fri vers av marie persson
Läst 339 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-24 07:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

marie persson
marie persson