Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bara ord


Denna dag

Så vacker blå himmel
en skinande sol
som påminner oss
om härlig sommar
i kort kort kjol.
Med glädje i hjärtat
jag tar en promenad
känner mig så glad
Det är inte en känsla
jag känner var dag.
Plötsligt kommer regnet
jag ler
det är så jag ser sommaren
i dess helhet underbart.




Fri vers av marie persson
Läst 359 gånger
Publicerad 2010-06-24 07:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

marie persson
marie persson