Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bara ord


Ibland

Tänk vad glada
skrattande barn
ger näring till själen
Jag kan bara älska
känna ömhet glädje
dessa små som en
dag ska stå stolta
förhoppningsvis med
tankar som är viktigt
i livet, empati värme
förståelse ömhet och
kärlek
Det är livet iallafall i min värld.




Fri vers av marie persson
Läst 403 gånger
Publicerad 2010-06-24 07:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

marie persson
marie persson