Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Midsummer - The KrutOla Way

Kom nu och dansa kring fallosen
så ska vi falla i fylla sen
rumla och fumla och drumla runt
ragla bland blommorna och babbla strunt.

Sillen den tar vi och skiter i
nubbar istället oss häller i
så att vi tappar båd' vett och sans
sprätter som tokar uti svett och dans.

När vi har dansat till dess vi spytt
då får vi hitta på något nytt
flickor och pojkar då börjar se
varandra i ögonen och lystet le.

Snart finns det inte en enda äng
som inte blivit en jättesäng.
Knallvita rumpor går upp och ner
i alla buskar som man runt sig ser.

Finner man inte en ledig tjej
kommer det ändå att ordna sig,
då är det bara att kliva på
nån guppande rumpa och sen pumpa på




Övriga genrer av KrutOla
Läst 403 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-06-24 11:23



Bookmark and Share


  firefire
grattis till uppmärksamheten på denna dikt! det är du väl värd!!!!
2010-06-26

    Amor vincit omnia
Hahahaha! Vilken klassiker! Awesome!
2010-06-26

  lycksele
"Snart finns det inte en enda äng
som inte blivit en jättesäng.
Knallvita rumpor går upp och ner
i alla buskar som man runt sig ser."

Mycket bra, Krut-Ola.

Det finns några gånger om året då den hämmade svenska kvinnan och skötsamma tråkiga pojken kan få bli lite vilda. Och farbror Polisen får fullt upp att göra.
När svenskens tillknäppta kavaj blir uppsliten så knapparna flyger - då håll i er, till och med ni italienare!

Den som inte kan fatta den här roliga uppsluppna texten - är för evigt förlorad att bli förtorkad mellan brösten!

/lycksele
2010-06-24

  firefire
ähum..man ska inte vara blyg om man ska läsa dina texter;) men ajaj vad ont i skallen det blir dan därpå med bara nubbe och ingen sill! Hördes rätt mysigt ändå! haha! glad midsommar på dig krutOla! Härligt att se dig i ditt esse och your way;))
2010-06-24
  > Nästa text
< Föregående

KrutOla
KrutOla