Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan

Ett andetag av längtan som fylls och töms
men det är minnena som aldrig glöms
bort är ditåt, en skugga runt hörnet
fylls av tunghet i mig




Fri vers av Rememories
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-24 13:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rememories
Rememories