Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När titlarna får eget liv...


Blanda och ge (sopsortering och återvinning)

Titta på dig själv
din vänskap dödar

jag försöker
tvinga mig själv
att glömma dig

för en
kort stund
perspektiv

tysta minnen mellan raderna

strandade minnen
där rött möter svart

en liten bild
utan dig
svarta stråk

har vi nånsin funnits?

jag har så svårt
att skilja
på motljus och mörker

men jag lever
en stund till

överträdelse beivras
och du kan
dra åt helvete redan ikväll

drunkna med
fötterna före

idiot!

Här föds bara tomhet
och någonstans längs vägen
slutade jag att drömma

jag sover nästan ingenting nuförtiden.






Fri vers av Niclas Petersson VIP
Läst 607 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-06-24 14:39



Bookmark and Share


  karenina VIP
din dikt skulle jag vilja klippa ut och sätta upp på kylskåpet som en liten reminder ibland. somliga strofer är som en rak höger

överträdelse beivras
och du kan
dra åt helvete redan ikväll

yess! ;-)
2010-07-13

  En strimma av guld
Stark beskrivning om att lämna en trygghet i saknaden och skapa en trygghet i stegen ut i det okända. Väl formulerade ord med en kraft som skapas i detta.
2010-07-12

  etthjärtaäralltidrött
Snyggt! :)
2010-06-30

  Fransisca Ferlin
Åhåhååå!!!! TJOHOOO!! Jösses vad bra! Stort leende på mina läppar och LYCKA över att få läsa detta!
Haha! :-)
Tack!
2010-06-28

  firefire
känner igen många av dessa titlar,och javisst blir de bra även på detta vis! "gamla" rubriker blir nya dikter på ett annorlunda men spännande sätt! Ibland är titlarna det bästa med en dikt,ibland dikten och vidare,ibland, kommentarerna därunder! Intressant av dig N!
2010-06-25

  Suzy med punkterna
Titeln följs av något lika starkt!
2010-06-24

  malin...
"jag har så svårt
att skilja
på motljus och mörker" Det är så snyggt!
2010-06-24

  Blåbäret
och livet i titeln gillas...
2010-06-24

  Blåbäret
motljus och mörker är förrädiska
och det innehållslösa springer sin väg, med svansen mellan benen, av dina starka uttryck här
2010-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Niclas Petersson
Niclas Petersson VIP