Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

drömmar

tankar som förföljer mig till insikt
då livet bedrog oss
men dina drömmar är inte längre bara dina
likväl är de
mina




Fri vers av Rememories
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-24 16:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rememories
Rememories