Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I dina ögon läser jag svaret

En längtans stilla stön

Täcket tar mig i famn

Ensam, stark

Jag känner

Din heta puls

Läppar mot min hals

En stilla bön

Kom till mig

Och lämna mig aldrig

Vill leva vid din sida

Dö vill jag där

Håll om mig

Dina ögon berättar

Vad vi borde förstått

För länge sen

Men vi kan

bara


Vänta





Fri vers av merasera
Läst 350 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-25 00:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

merasera