Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan anledning

Åker tåg
1:a klass
Vagn 11 plats 11
framme 11:11

Sådant gör mig lite glad

Ändå
sitter jag
här och
gråter

Hoppas kanske att symboler
och siffror
har någon innebörd

Ibland ser jag hjärtan
formade
i olika sammanhang
Igår droppat
saft från ett granatäpple
ner på diskbänken
o formade ett litet hjärta.
Jag lät det ligga kvar.

Beror lycklighet
ej bara på omständighet
Beror det ibland
på ens personlighet

Ja, nog i allafall
på min





Fri vers av Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Läst 376 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-06-25 17:57



Bookmark and Share


    tramp
Fina reflektioner här…det är viktigt att vara uppmärksam på de små detaljerna i livet. Ofta kan dessa visa vägen till det stora och sanna som ödet vill visa oss.
Jag bokmärker
2010-06-29

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Mycket fint skrivet. =)
2010-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)