Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=a6ng08ge5rc&feature=related


Högt uppe på himlen

Det svävar en tornfalk
högt uppe på himlen
Jag undrar vad den ser
Kanske mig här nere
Hör hur vinden blåser
Se hur falken svävar
Jag ligger i gräset
tänker på dig som gick
Som en man sörjer han
Ett hav ska han dricka
just för att glömma
falken som svävar
högt uppe på himlen,




Fri vers av montaigne
Läst 525 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-26 18:01



Bookmark and Share


  Åse Tropp VIP
Läser och ser din förmåga att fånga orden i en levande mening!
2016-02-04
  > Nästa text
< Föregående

montaigne
montaigne