Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Midsommarkryssa till Tallinn


Insupa en ny
Vad heter skål på Estniska?
Keramik dreja bi.

Fiskenät så välgödda.
Fångar in minsta strömin(g)




Bunden vers (Tanka) av Taggsvamp
Läst 514 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-26 19:51



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Jamen visst!
2010-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Taggsvamp
Taggsvamp