Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=q3MEOhlUyJM&feature=related


Jag har gått genom Fittja

Jag har gått genom Fittja
och haft med mig en rejäl
Rhodesian Ridgeback,
45 köttiga kilo
Utan hund vid handen
är man helt ingenting
Så är det för svensken
när man är på fiendemark
Utan hund vid handen
får man skylla sig sjäv
Man blir offer för kidsen,
kastar sten gör dom,
skriker om min mamma
När jag går genom Fittja
brukar havet dela sig
som en kraftledningsgata
för min Rhodesian Ridgeback





Fri vers av montaigne
Läst 530 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-27 12:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

montaigne
montaigne