Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

humana årsringar



jordens damm mellan dina fingrar
all din lust till liv och näring
du frågar vad som gick fel längs vägen
där du stampade allt till damm

tystnaden där inga röster talar
lämnar dig till slut
inför din egen inre röst
är alla sanningar självskrivna

du flämtar i åldrande ensamhet
vrider dina knotor omformar
lemmar skavs sönder pulveriseras
blåser bort i vinden




Fri vers (Fri form) av Tobias Hedlund
Läst 345 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-27 14:23



Bookmark and Share


  kärleks ängel
underbar helhet!
2010-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Tobias Hedlund
Tobias Hedlund